BAREVNÝ MINI, TURNAJ TROJIC, JUNIORKY, ŽENY A, BRIGÁDA

10.11.2013 19:24

V neděli 10.11. se turnaje oblastního přeboru v barevném minivolejbale na 6.ZŠ ve FRÝDKU-MÍSTKUzúčastnilo celkem 23 dětí našeho volejbalového klubu. V jednotlivých kategoriích PRO DĚTI OD 1.-5. TŘÍDY soupeřily s dětmi z Ostravy, Frýdku-Místku a Přerova. Neoficiální výsledky najdete zde.

 

V neděli hostily naše juniorky v tělocvičně na Morávce družstvo z Poruby. Body si obě družstva vzájemně podělily, první utkání vyhrály naše hráčky 3:2, ve druhém bohužel zvítězily děvčaty z Ostravy Poruby 3:0. Výsledky zde.

 

Ženy A předehrávaly poslední utkání podzimní části krajské soutěže 2.třídy ve čtvrtek 7.11. od 17.30 hodin v tělocvičně v Metylovicích. Bohužel v obou utkáních na své soupeřky nestačily a prohrály 2x 3:1. Výsledky zde.

 

v EČTVRTEK 7.11. se konalo další kolo turnaje OP trojic mldšího žactva. Naše 2 družstva odehrála celkem 4 utkání. Kluci se ve své skupině umístili na 2. místě a postoupili tak do skupiny A. Děvčata obsadila 3. příčku ve své skupině a sestupují tak do skupiny výkonnostně nižší. Veškeré výsledky  zde. 

 

BRIGÁDA V SOBOTU PROBĚHLA ZA ÚČASTI CCA 20 členů volejbalového oddílu a ASPV. VŠEM ZÚČASTNĚNÝM MOCKRÁT DĚKUJEME a nepřítomným udělujeme pokárání. Přišli o výborné Jirkovo pohoštění s výbornou domácí tatarkou a trochu fzyické práce na čerstvém vzduchu.

 

 

Vyhledávání