Zprávičky ke dni 20.10.2013

20.10.2013 19:38

 

Juniorky - KP juniorek

V 5.-6. kole juniorky vyhrály nad svými soupeřkami z Krnova jednoznačně v obou setech 3:0 a 3:1. Utkání se hrála v neděli 20.10. v tělocvičně na Morávce. Ve 4.kole odehrály vítězné utkání v Karviné po boji v 5. setech. Bohužel první zápas v tělocvičně soupeře prohrály 3:1 ve velmi vyrovnaných setech. Tříletá systematická práce trenéra Jirky Biolka, který organizuje pro své hráčky pravidelná letní soustředění v rámci své pracovní dovolené, již přináší své ovoce. Po 3. kole jsou naše juniorky na 3. místě v celkovém pořadí tabulky. Hráčky se rok od roku zlepšují, v letošním roce hrají soutěž vyšší kategorie poprvé, v loňském roce hrály ještě v kategorii kadetek.Výsledky zde.

Ženy - KP 2.třídy žen

Ženy v sobotu 19.10. zajižděly na domácí půdu soupeřek z Palkovic. Po prohře s Frýdlantem n/O, který hrál v loňském roce krajský přebor 1. třídy, si zlepšily svou náladu a vyhrály obě utkání s přehledem 3:0, 3:0. K dnešními dni jsou hráčky na 2. místě tabulky mají však k dobru 2-4 utkání oproti ostatním soupeřkám.

Výsledky zde.

Muži

Výborně ve své soutěži okresního přeboru pokračují naši muži, kteří se scházejí pod vedením Jirky Biolka. Družstvo je na prvním místě celkového pořadí. Prohráli zatím pouze ve dvou utkáních a to vždy těsným výsledkem 2:3. Výsledky zde.

 

Minivolejbal trojic mladšího žactva

První kolo odehrála naše dvě přihlášená družstva - 1družstvo chlapců (5. třída) a 1 družstvo dívek (5. třída) - první čtvrtek  v měsíci říjnu. Turnaje se účastnilo celkem 15 družstev. Dívky obsadily celkem 11. místo a chlapci 8. místo. Další kolo se odehraje první čtvrtek v listopadu.Výsledky zde

 

Minivolejbal trojic staršího žactva

První kolo bylo odehráno druhý čtvrtek v měsíci říjnu v tělocvičně ve Frýdlantě n/O. Turnaje se zúčastnilo celkem 4 družstva. Naše hráčky ze 7.-8. třídy obsadily 3. místo. Další kolo se odehraje druhý čtvrtek v listopadu. Výsledky zde

 

 

 

Vyhledávání