ZPRÁVIČKY KE DNI 4.11.2013

03.11.2013 21:27

Smíšenky

Družstvo mužů a žen vloni postoupilo do ligy "A"  soutěže RBVL, kde spolu hrají nejlepší týmy Moravskoslezského kraje včetně některých týmů z Polska, Slovenska nebo jiných krajů. Na prvním turnaji vyhráli jeno utkání a 2 prohrály. Výsledky zde.

 

Juniorky - KP juniorek

JUNIORKY V LETOŠNÍM ROCE POPRVÉ PROHRÁLY NA PŮDĚ SOUPEŘEK V obou utkámích. družstvo Frýdlantu n/O však určitě patří k faforitkám soutěže usilující o postup do ligy juniorek. Výsledky zde.

Ženy - KP 2.třídy žen

Ženy prohrály v tělocvičně na Morávce s družstvem hráček z Kozlovic v obou utkáních 3:0 a klesly tak na celkové 5. místo v tabulce.

Výsledky zde.

Muži

Výborně ve své soutěži okresního přeboru pokračují naši muži, kteří se scházejí pod vedením Jirky Biolka. Družstvo je stále po ukončené podzimní části soutěže na prvním místě celkového pořadí. Prohráli zatím pouze ve dvou utkáních a to vždy těsným výsledkem 2:3. Výsledky zde.

 

Barevný minivolejbal

 

Oblstní kolo barevného minivolejbalu, kde budeme zastoupeni ve včech kategoriích, proběhne v neděli 10.11.2013 na 6. ZŠ v Místku.

Minivolejbal trojic mladšího žactva

Druhé kolo odehrají naše dvě přihlášená družstva - 1družstvo chlapců (5.-6. třída) a 1 družstvo dívek (5.-6. třída) - ve čtvrtek 7.11.2013 na SPŠ v Místku. Výsledky 1kola zde

 

Minivolejbal trojic staršího žactva

Druhé kolo bUDE odehráno ve čtvrtek 13.11. v tělocvičně v Metylovicích. Turnaje se účastní naše hráčky ze 7.-8. třídy. Výsledky 1 kola zde

Vyhledávání