6.2.2010 PŘEDEHRÁVKA 15.a 16.KOLA KP JUNIORKY

06.02.2010 17:35

Dne 6. února sehrály naše juniorky další kola krajského přeboru s tradičním rivalem z Polanky nad Odrou. Šance na postup mezi první čtyři týmy kraje, které utvoří finálovou skupinu o postup do ligy juniorek, je před těmito utkání stále reálná. S nadějí a odhodláním vstoupily hráčky do prvního utkání s nadšením a chutí vyhrát. Ve velice vyrovnaném zápase se to hráčkám nakonec podařilo a nálada před odvetou byla výborná. Přispěla k tomu také docela vtipná reakce jedné z domácích hráček. V momentě, kdy ji všechny hráčky povzbuzovaly k dalšímu výbornému podání, rozhodčí zapískal TIME pro soupeřky, které postupně odcházely na střídačku, ovšem naše hráčky to nezaregistrovaly. Na otázku jedné z nich "proč nepodáváš" Danka odpověděla "ony tam nejsou...." 

 

Do dalšího utkání juniorky opět vstoupily s nadšením a výbornou hrou v prvním setu, který jsme vyhrály 25:13. Zvrat nastal v setu druhém, ve kterém se soupeřky vzpamatovaly a štěstí se obrátilo na jejich stranu, kdy zvítězily 26:24.V dalších dvou setech opět docházely fyzické i psychické síly našich opor a tahounů družstva Báry a Verči, což se projevilo na celkové hře a oba sety jsme nakonec prohrály.

 

Naděje však umírá poslední a teoretické šance na postup stále visí ve vzduchu. Důležitá bude výhra obou utkání s Palkovicemi a uhrát co nejlepší výsledek s frýdkem -Místkem, který však v soutěži ještě neprohrál. Podrobné výsledky a Statistiku jednotlivých hráček prvního utkání naleznete na Juniorky

 

 

Vyhledávání