JUNIORKY JSOU VE FINÁLE O POSTUP DO 1.LIGY

21.02.2010 19:34

V posledních kolech základní části soutěže KP naše juniorky porazily v jednom z utkání vedoucí tým z Frýdku-Místku a zajistily si tak postup do finálové čtyřčlenné skupiny. V tomto finále o postup do 1.ligy juniorek se započítávají utkání ze skupin, tudíž do něj vstupujeme se 3 prohrami a jedním vítězstvím s FM"B". Ze druhé skupiny se do finále probojovaly družstva Kylešovic a Hlučína.

 

Tomuto postupu však předcházela nesmírná bojovnost a nadšení všech hráček. Bojovalo se o každý bod, "holky" se radovaly z každého vyhraného míče, prokázaly že hrají jako jedna parta, jeden tým, vzájemně se povzbuzovaly. Po prvním prohraném utkání 2:3(16,-20,19,-14,-8) se psychicky nepoložily a šly naplno do utkání druhého, které již vyhrály těsným výsledkem 3:2(14,-16,-22,20,7). Trenérka chválí všechny hráčky za přístup ke všem utkáním základní části soutěže a také za přístup k úterním tréninkům, na nichž byla účast většinou 90-100%. Družstvo tvoří 8 stabilních hráček, které v případě nemoci doplňují žákyně, které hrají svou soutěž. Trénujeme 1-2x týdně, což samozřejmě není mnoho, o to více je toto umístění - 2. místo v tabulce skupiny B - výborné, ne-li nejlepší v dosavadní historii Raškovického juniorského volejbalu.

Výsledky, tabulka a statistika utkání podrobně Juniorky a fotografie z tohoto utkání https://vkraskovice.rajce.idnes.cz/

DRŽÍME PALCE O CO NEJLEPŠÍ UMÍSTĚNÍ VE FINÁLE !!!!!!!!

 

 

 

Vyhledávání