Juniorky nestačily na Frýdlant n/O a bohužel v odvetě ani na FM

28.11.2010 20:43

Po vítězných utkáních s Českým Těšínem, kdy naše juniorky neztratily opět ani set, narazily na hráčky z Frýdlantu n/O, které nedělají tolik chyb jako ostatní družstva a bohužel chybovaly mnohem méně než naše hráčky. Ve Frýdlantě jsme tedy prohrály 3:0 a 3:1.

Odvetná utkání s Palkovicemi a se Stříteží se nám opět podařila a neztratily jsme ani set. Dnes nás čekalo družstvo z Frýdku -Místku, kde jsme odjížděly bez klíčové hráčky - nahrávačky- Báry, kterou skolila nemoc. Nahrávat proto musela Ida, čímž jsme byli velmi oslabeni v útoku.

V prvním setu jsme začaly výborně a vedly hned na úvod 2:0. Potom ovšem došlo ke kupení množství chyb na podání a v poli a hráčky z Frýdku-Místku našich chyb využily. Výborně začala také hrát jejich opora týmu Petra B. a rázem bylo srovnáno na 2:2. V tiebreaku se štěstí přiklonilo na naši stranu a utkání jsme těsným výsledkem 16:14 vyhrály.

Druhé utkání se nám ovšem nepovedlo vůbec, což potvrdil i průběh ve 3 setu, kdy jsme vedly 24:21. Nesoustředěností hráček na příjmu a v útoku a tvoření neuvěřitelných chyb jsme i tento set prohrály 26:24. Celkový výsledek druhého utkání 0:3.

 

Vyhledávání