Krajský přebor žen

16.10.2011 15:42

V sobotu zajížděly naše ženy hrající krajský přebor do Štramberka-tradiční soupeř, který nás každoročně trápí, jak svou hrou tak nepříjemnými zážitky z utkání. Nebylo tomu ani jinak tentokrát.

Do utkání jsme nastoupily rozhodnuté, že od začátku budeme hrát naplno a odvezeme si domů potřebné body pro postup do finálové skupiny. V prvním utkání jsme nic neponechali náhodě pouze v prvním setu, který jsme s přehledem vyhrály. Další dva sety byly ovšem v režii soupeřek a prohrávaly jsme 2:1. Ve čvrtém setu jsem se konečně vzpamatovaly a skvělou hrou v poli a na síti, která přišla také s výměnou nahrávačky jsem stav srovnaly na 2:2. V rozhodujícím setu jsme již soupečřkám nedaly šanci a zvítězily tak 3:2.

Obdobně se vyvíjel také druhý zápas, který ovšem začal nepříjemnou výměnou názoru ohledně míče, který soupeřky oproti prvnímu zápasu vyměnily a našim hráčkám příliš nevyhovoval. Po konzultaci s rozhodčím a prosbě o výměnu míče za původní, nám nebylo vyhověno a tím začala nepříjemná nevraživost mezi hráčkami. Nepomohlo k tomu ani zranění jedné z hráček Štramberka při vzájemném střetu hráček na středové čáře při dopadu. Ze Štramberka si sice odvážíme body za vítězství, ale také nepříjemný pocit ze vzájemného nesmyslného osočování. Potvrdilo se opět, že toto místo je pronás začarované, protože v minulých třech letech zde vždy máme nějaký problém, ať jsou to zranění (výron dvou našich hráček), hádání se na hřišti, apod.

Výsledky a tabulka viz. Ženy A

Vyhledávání