Výsledky družstev v týdnu od 27.9.-3.10.2010

03.10.2010 20:24

Ve čtvrtek sehrály své utkání okresního přeboru ženy B. V tělocvičně na Morávce hostily družstvo žen z Třince. Naše ženy v tomto utkání doplnily juniorky Verča a Marťa a pomohly svou hrou na síti k vítězství.

V pátek se v tělocvičně na Morávce střetlo družstvo našich mužů s vítězným družstvem loňské soutěže okresního přeboru Karvinou. Výborná hra našich hráčů pod vedením Jirky Biolka nedala šanci se hráčům z Karviné prosadit. Konečný výsledek 3:1 pro naše družstvo tomu nasvědčuje.

V sobotu odjely do Štramberku k prvním utkáním krajského přeboru ženy A. Družstvo je v letošní sezóně oslabené o zraněnou Janu Koloničnou a taky Věrku Kurečkovou, která každým okamžikem čeká narození druhého miminka. Na druhou stranu se vrátila Soňa Jerglíková. S družstvem Štramberku, které je tradičně velmi silným soupeřem, ženy prohrály 2x 3:0.

Šanci nedaly svým soupeřkám juniorky, které svá první utkání v tělocvičně na Morávce vyhrála 2x 3:0. Na začátek soutěže se střetla s papírově slabším soupeřem z Palkovic. Velice kvalitním podáním se prosadily Verča a Marťa. Bára opět nezklamala na náhrávce. Vyrovnané výkony podaly také Kamča, Ida a Sylva na smeči a Zuzka a Danka na "účku".

Vyhledávání