Výsledky jednotlivých družstev(4.10-10.10.2010)

10.10.2010 17:22

Okresní přebor žen-úterý

V úterý zajížděly naše ženy do Frýdlantu nad Ostravicí k odvetě z prvního kola. Družstvo bylo doplněno o juniorku Martinu, která nastoupila na svém postu blokařky. Bohužel i v tomto utkání byly soupeřky nad naše síly a zvítězily 3:0 (22,14,19).

 

Okresní přebor mužů-pátek

Naši muži pokračují ve vítězném tažení v soutěži, kdy vyhráli nad soupeřem Sokol Staříč A 3:1(-22,17,17,21). Celkově se v tabulce před posledním kolem podzimní části pohybují na 3 místě s jedinou prohrou vsoutěži.

 

Krajský přebor žen-sobota

Ženy tuto sobotu zajížděly na půdu soupeřek z Kopřivnice. Po prvním utkání,kdy ženy zvítězily 3:0 (-23,-12,-21) to vypadalo na hladký průběh i v zápase druhém. Opak byl pravdou. Po nevyrovnaném výkonu, množství chyb a nepřesnou hrou se stala hra velmi vyrovnaná. Ženy nakonec po těžkém boji vyhrály utkání 3:2  (-23,10,20,-22,8).

Krajský přebor juniorek-neděle

Kvalitní výkon, alespoň co se výsledků týče podaly v neděli na půdě soupeřek naše juniorky. Ve Stříteži nad Bečvou v nové sokolovně, kterou můžeme jen závidět, jsme zvítězily 2x 3:0. Naše hráčky byly oslabeny o nemocnou Idu a také o Zuzku, která si na začátku druhého setu prvního zápasu zvrtla kotník. Utkání jsem tak musely dohrát v šesti. V prvním utkání jsem hráčkám ze Stříteže v podstatě nedaly šanci a také průběh setů tomu nasvědčoval, vyhrály jsme 3:0. Ve druhém zápase v prvním setu jsme však začaly velmi chybovat, zvlášť v koncovce a tento set nakonec skončil v náš prospěch 34:32. Tento výsledek nás nabudil ke zlepšení výkonu a i druhý zápas jsme nakonec vyhrály 3:0.

Okresní přebor žactva-neděle

Naši žáci se zúčastnili kvalifikačního turnaje v hale SPS ve Frýdku -Místku. Po prvních utkáních, která se hrála každý s každým (celkem 7 družstev) na jeden set do 15 se naši kluci dostali do finálové čtyřčlenné skupiny, ve které skončili po porážce s žačkama z Frýdlantu nad Ostravicí a s žáky SŠK Beskydy na 3. místě.

 

Vyhledávání